Bugün
bahçelievler evden eve nakliyat
Fotoğraf, Fotoğraf Paylaşım Sitesi, Fotoğraf Forumu, Çekim Teknikleri, Yarışmalar, Haberler, Site

EN İYİ 6 ONLİNE FOTOĞRAF DÜZENLEME UYGULAMASI

Cumartesi, 26 Mayıs 2012
Fotograf.Web.Tr
EN İYİ 6 ONLİNE FOTOĞRAF DÜZENLEME UYGULAMASI

Resim ve fotoğraflarınızı bilgisayar ortamında düzenlemek için binlercedolarlık resim programlarını satın almanıza veya yüzlerce megabaytlık dosyaları indirmenize gerek yok. Günlük bir bilgisayar kullanıcısının resimlerini ve fotoğraflarını düzenlemek için ihtiyacı olan tek şey kaliteli ve ücretsiz bir online fotoğraf düzenleme web uygulaması.

Uzun araştırmalarımız sonucunda bunların içinden eleyerek 6 adede kadar indirebildik ve sizlerin de deneyerek bu 6 web uygulaması içerisinden kendinize en uygun olanı sevip kullanacağınızdan şüphem yok.

 

Dilerseniz hemen bu online fotoğraf düzenleme uygulamalarına başlayalım:

 

Aviary Advanced SuiteOnline Multimedya Düzenleme Aracı

 

Aviary Advanced Suite hem ücretsiz hem de sizi resim/fotoğraflar ile kısıtlamayan bir web uygulaması. İçerisinde video ve resim editörlerinden tutun da müzik editörüne kadar pek çok araç barındırıyor. Fotoğraf veresimlerin dışında vektörel çizimler yapmak isteyenler için de araçlar içeren Aviary Advanced Suite pek çok kullanıcının gözdesi olmaya aday bir online fotoğraf düzenleme uygulaması.

 

PsykoPaint
PsykoPaintÇevrimiçi Resim Yapma Programı

 

PsykoPaint standart online fotoğraf ve resim düzenleme uygulamalarından sıyrılarak gerçekten çok daha kaliteli ve sanatsal çalışmalar ortaya koymanızı sağlıyor. İçerisinde fırçalarözel efektler ve filtreler gibi pek çok gelişmiş özelliği barındıran PsykoPaint uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızı göze çok daha fazla hitap edecek şekile getirmeniz hiç de zor değil.

 

piZap
piZapKolaj Hazırlama ve Resim Düzenleme Editörü Web Uygulaması

 

Fotoğraf ve resim düzenlemek isteyen kullanıcıların bir kısmı gelişmiş efekt ve düzenlemeler yerine ellerindeki fotoğrafları kullanarak kolajlar hazırlamak ve Facebook kapak fotoğrafı hazırlamak istiyorlar. Bu kullanıcılar için hazırlanmış bir online fotoğraf düzenleme uygulaması olan piZap işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

 

PicMonkey
PicMonkeyResimlere Filtre, Efekt, Metin, Grafik Ekleme Servisi

 

Eğer resimlerinizi daha sevimli hale getirmek, ikonlar ve clipartlar eklemek, makyaj yapmak istiyorsanız PicMonkey sizin ihtiyaçlarınıza cevap verebilir. Her ne kadar diğer online fotoğraf düzenleme editörlerikadar geniş seçenekleri olmasa da barındırdığı araçlarla işini layıkıyla yerine getirebiliyor.

 

Adobe Photoshop Express Editor

 

Adobe Photoshop programını eminim ki bilmeyen ya da duymayan kalmamıştır. Her ne kadar çok gelişmiş resim düzenleme araçlarına sahip olsa da binlerce dolarlık esas programı yüklemeden de online versiyonunu kullanabilirsiniz. Programda yer alan araçların pek çoğunu içeren bu web uygulaması hem ücretsiz hem de kullanıcılarına 2 GB veri depolama alanı sunuyor.

 

Pixlr Editor
Pixlr EditorOnline Fotoğraf Editörü

 

Pixlr Editor katmanlı çalışmalara, renk düzenleme araçlarına, kesme, kırpma, ekleme, çıkarma araçlarına ve çok daha fazlasına sahip bir online fotoğraf düzenleme uygulaması. Bu uygulamanın Türkçe dil desteği de var ve pek çok resim ve fotoğraf düzenleme ihtiyacı olanların yardımına koşacağına inanıyorum.

Bizim belirlediğimiz online fotoğraf düzenleme uygulamaları bu şekildeydi. Eğer siz de hali hazırda bazı uygulamalar kullanıyorsanız bunları yorumlar kısmında belirterek hem bizi hem de ziyaretçilerimizi bilgilendirebilirsiniz.

 

Yazar Hakkında: Fotograf.Web.Tr


Fotograf.Web.Tr Admin'inin profilidir. Bize ulaşmak için İLETİŞİM sayfasını kullanabilirsiniz.

GELEN ARAMALAR:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR!:

1. Yorumlar yazarken Türkçe kurallarına uyulması zorunludur.

2. Her üye yazdığı yorumdan kendisi sorumludur.

3. Küfür, argo ve hakaret içeren yorumlar asla yayımlanmaz.

EN İYİ 6 ONLİNE FOTOĞRAF DÜZENLEME UYGULAMASI başlıklı içerik için hiç yorum yapılmamış!
İlk yorumu siz yapın.

SİTEDE ARA

Günlük burç yorumlarımızı okuyabilir, kendinize göre yorumlayabilirsiniz.

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık
KATEGORİLER
Çekim Teknikleri Haber-Duyuru Makine-Ekipman Fotoğraf Yarışmaları Fotoğraf Galerisi Fotoğraf Videoları Fotoğraf Siteleri Fotoğrafçılık Kursu Fotoğraf Gezileri Fotoğraf Sergileri Köşe Yazıları Tüm Yazılar Bizden Haberler Fotoğraf Düzenleme Programları

Yeni bir üyelik al, yada şifrenizi mi unuttunuz?

BUNLARA Bİ BAK
Davetiye Siteni Ekle
Copyright © FOTOĞRAF, FOTOĞRAF SİTESİ, FOTOĞRAF FORUMU, FOTOĞRAF PAYLAŞIM - Fotoğraf, Fotoğraf Paylaşım Sitesi, Fotoğraf Forumu, Çekim Teknikleri, Yarışmalar, Haberler, Site